Zo, de eerste 1000 km zitten erop! We zijn in ons eerste huisje aangekomen en dat ziet er heel leuk uit. Vrijstaand en een eigen parkeerplaats. (hebben we thuis niet eens!) We hebben een goede reis gehad, klein beetje zeegang op de Stena ferry vannacht maar niet erg genoeg om erover naar huis te schrijven, hoewel, dat doen we nu toch. Haha.

Zweden…, tsja, vandaag hebben we zoveel regen gehad dat we er nog niet echt van hebben kunnen genieten. Wel hebben we al minstens een miljard bomen gezien. Goed voor IKEA natuurlijk, kunnen zij er weer moeilijk te monteren Billy-kasten van maken.smiley

Het verkeer is lekker rustig, en je mag bijna overal 90 km/u racen dus dat valt allemaal nog wel mee. Dat zal later deze reis waarschijnlijk wel wat minder worden qua gemiddelde snelheid.

We hadden eigenlijk nog een uitje gepland naar de moeder van Rowena, Ricks vriendin, want zij heeft een vakantiehuisje in Tjärntorp dat praktisch op onze route ligt. Laat ze nou net vandaag haar man naar Göteborg moeten brengen zodat ze er niet was toen wij er langs kwamen. Volgende keer beter misschien?

Vi ses i morgon! (tot morgen)