Zoals jullie hebben kunnen lezen, zijn we gisterenavond nog teruggegaan naar de Noordkaap om de zonsondergang te zien vanaf het noordelijkste puntje. Je bent er waarschijlijk maar één keer! We waren niet de enigen die dit hadden bedacht, want het was er een stuk drukker dan ‘s middags. Veel mensen waren speciaal nu naar de kaap gegaan, want het komt niet vaak voor dat er zo’n mooie zonsondergang is zonder wolken!

We hebben dit allemaal mooi kunnen fotograferen en laten jullie hier even van meegenieten.

Ook leuk om te vermelden is dat deze foto’s zijn genomen rond half 12 en toen we na 12 uur terugreden was het gewoon nog licht. Donker is het niet geworden, want om kwart voor 2 kwam de zon alweer op. Maar aan verduisterende gordijntjes wordt hier niet gedacht… Soms schijnt de zon recht in je gezicht als je ‘s nachts even wakker bent.

Voor Anneke: we hebben een troll voor je gevonden, is deze groot genoeg? smiley

Tot vanavond!