Inmiddels zijn we alweer op de volgende bestemming, Skittenelv (Krokelvdalen). Dit plaatsje ligt ong. 25 km vanaf Tromsø. De mooie route over de E6 liep langs de indrukwekkende fjorden met soms besneeuwde toppen.

Tot het middaguur was het nog redelijk zonnig, maar daarna werd het helaas bewolkt. De temperatuur bleef wel goed. Bij het plaatsje Olderdalen namen we de veerpont naar Lyngseidet. Na 20 km kwamen we na de volgende overtocht, van Svensby naar Breivikeidet, op het eiland aan waar ook Tromsø ligt. Daarna zijn we via Fagernes over de E8 naar onze camping gereden.

Morgen gaan we naar Tromsø en daarvoor hebben we al wat leuke dingetjes op de planning staan. Maar dat lezen jullie wel weer. 🙂

Dit verhaaltje is aan de korte kant, omdat we dachten dat het stukje van gisteren niet geplaatst was op de site. De verbinding verbrak steeds. De tekst van gisteren was in eerste instantie de inleiding van dit verhaal.

Voor Dennis: Alvast van Harte Gefeliciteerd en een fijne verjaardag.